søndag 28. august 2011

Et lykkelig menneske er en som skaper seg selv lykke...

Heihei,

Bloggen har den siste tiden vært litt ute av drift... Den er rett og slett ikke 100% frisk. Det er ikke nok tid til å pleie han hver dag, dessverre! Blogging kan være kjekt, hvis man har tid! Så det jeg vil fram til er at bloggen ikke lenger er det jeg tenker mest på. Men, et blogginnlegg i ny og ned skal selfølgeligt komme! 

Over til overskriften. Synes det var et fint ordtak. Å være lykkelig handler faktisk om hva du selv gjør det til. Det er mange måter å gjøre en selv lykkelig på. Alle er ulike. Noe som betyr at alle er lykkelige på ulike måter. Når jeg bodde hjemme, rart å si det igrunn... var venner, familie og trening noe som gjorde meg lykkelig. Shopping kan også føyes til under den kategorien, lykkelig... Nå som jeg bor i Las Vegas er det nye venner og en ny familie som gjør meg lykkelig. Det å kunne få en mulighet som dette gjør meg lykkelig. Det viser at en finner lykke uansett hvor i verden en befinner seg. Det er en bra erfaring å ha med seg. 

Tenkte jeg kunne ta en liten oppsumering av utvekslingsåret mitt så langt. Det startet med tre fantastiske dager i New York. Da mener jeg fantastiske. Byen må oppleves! Etter tre dager i verdens hovedstad rettet jeg nesen mot spillmaskinens hovedstad, Las Vegas. Et ord, varmt, varmt, varmt. Pluss et tonn av kasinoer, spillmaskiner og tørre områder. Tross alt dette, liker jeg meg her. Las Vegas er ikke bare tørre områder. Las Vegas har store fjell, hyggelige folk og mye mye mer å tilby. Jeg har fått meg venner, faktisk. Tror jeg skal slippe å spise skolelunsjen på do, alene.. Jeg har rett og slett vært med på mye nytt og spennende. Jeg har spist mye ny mat, sunn mat. Hamburgere og pommes frites holder jeg meg langt unna. Det gjelder å holde linjene. Målet for året er å ikke bli en av de som kjører elektriske handlevogner på Walmart, det hadde aldri skjedd! Derfor holder jeg meg i form og venter i spenning til soccer sesongen starter i oktober-november. Da gjør jeg et aldri så lite comeback. Alt det rotet jeg nå har skrevet beskriver litt av den nye hverdagen min. Han er i grunn ganske så OK. 

Marker war, say no more... 

En av de siste dagene hjemme med de beste vennene en kan tenkte seg!


God natt til alle dere som orket å lese alt dette... 
- Klem Kristin     

1 kommentar:

  1. Kjekt å lesa og hørra at du har det bra :)
    Lykke te på skulen i mårå!
    Super glad i deg<3

    SvarSlett