torsdag 28. juli 2011

Ambassadebesøk, check!

HeiHei,

Da var jeg og Cecilie vel hjemme etter en hektisk tur til Oslo. Flyturen, flytoget, innsjekkingen på hotellet og alt det andre som fulgte med denne reisen gikk strålende. Selv om det tar på å være turist i egen hovedstad, var det verdt det. En vellykket tur med andre ord.



Besøket på den amerikanske ambassaden var unnagjort på to timer, noe som gikk overraskende bra! Begge fikk godkjent visumsøknaden, utrolig nok... Så da var det to fornøyde jenter som ruslet ut av ambassaden. Besøket ble belønnet med makroner fra Pascal og lunsj på Aker Brygge og Fridays. Sistnevnte ble også stamstedet vårt de to dagene vi tilbragte i Oslo. God mat!





Turen til hovedstaden var også veldig spesiell. Det tragiske som skjedde den 22.juli var med på å prege Oslo`s gater. Noe som gjorde veldig inntrykk på oss begge. Utrolig hvordan en by og ikke minst et land kan stå så godt samlet og vise så mye kjærlighet. Det var virkelig en opplevelse utenom det vanlige. Det å få oppleve rosetoget med rundt 200 000 marsjerende, talene på rådhusplassen og ikke minst blomsterhavet utenfor Domkirken, det var spesielt!




- Kristin
    

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar